Joey Max

Beste

Ik ben Joey Max, 20 jaar en ik woon in Leopoldsburg. Dit is gelegen in Limburg. Mijn hobby's zijn gitaar spelen, sport en chiro. Ik ben momenteel al drie jaar leiding. Op dit moment van de kerels, dat zijn de 15-16 jarige. 1385166_544601012284979_338756400_n.jpg. Het liefste speel ik toch muziek, akoestische muziek. Hierin kan ik mijn ziel blootleggen. Het leukste nummer dat ik kan spelen, kunt u beluisteren op het onderstaande youtube filmpje.
Rodrigo y Gabriela - Hanuman

De reden waarom ik heb gekozen voor Bachelor Maatschappelijke veiligheid is omdat het aansluit bij mijn vorige richting. Dat was namelijk veiligheidsberoepen. Dit is de BSO richting in het 7de jaar Sense Integrale Veiligheid. Dit deed ik op het SFC te Heusden. Ik zit in projectgroep 3. Wij kregen politiezone Grensleie opgelegd. Ons project gaat over grenscriminaliteit en dit is dan ook het thema van onze wikidot.
Mijn gekozen artikel gaat over de objectieve en subjectieve onveiligheid. Hopelijk bevalt de uitwerking hiervan u. De uitwerking hiervan vind je hier.
Mijn excelopdracht kunt u via deze link beoordelen.
Mijn Powerpoint presentatie kunt u hier terugvinden
Mocht u het goed vinden, dan mag je het altijd een hoog mogelijke rating geven.

Met vriendelijke groeten

Joey Max