Evaluatie

Hoe is deze Sadan-opdracht in zijn geheel voor jou verlopen ?

De Sadan-opdracht verliep in het begin wat stroef. Naarmate je gewoon word met het schrijven van referenties en de wikidot-codes ging het wel wat sneller. Toen we de opdracht te horen kregen dan wist ik niet echt wat we er aan moesten verwachten maar eenmaal aan de opdracht begonnen viel alles wel in zijn plooi.

Heb je voldoende info gevonden ? Waar heb je niet gezocht en waar kan je nog zoeken ?

In het begin had ik het wel moeilijk om een artikel te vinden rond ons thema. Ik heb dan wat breder proberen te zoeken en dan vond ik dat de preventiepiramide daar wel in paste. De verdere info die ik nodig had, vond ik vrij snel.

• Wat moet je nog verder trainen ?

Ik ga zeker nog Excel opdrachten maken naar aanloop van het examen omdat ik vind dat ik dit nog altijd niet vlot onder de knie heb. Ik moet veel via internet zoeken heb ik bepaalde dingen moet doen met Excel.

• Waar ben je sterk in ?

Het gebruik van wikidot had ik vrij snel onder de knie. Dit zorgde ervoor dat alles wel snel op mijn wikidot kwam.

• Wat heb je geleerd en wat zal je bijblijven ?

Ik was niet vertrouwd met het concept wikidot dus hier heb ik zeker dingen bijgeleerd. Ook het verwerken van informatie en nieuwe bronnen zoeken waren voor mij zeer leerrijk.

• Heb je eventueel tips om bepaalde (deel)opdrachten anders te formuleren ? Of zijn er nieuwe (deel-)opdrachten nodig voor belangrijke of interessante informatievaardigheden die niet of te weinig worden ingeoefend ?

De Sadan-opdracht ziet er soms wat onoverzichtelijk uit. Hiermee bedoel ik dat sommige opdrachten in meerdere stappen voorkomen. Dit zorgt soms wel voor wat chaos en twijfel.

Mijn werkbestand vind je hier