Evaluatie
Evaluatievragen

1. Hoe is deze Sadan-opdracht in zijn geheel voor jou verlopen?
Van tweedejaarsstudenten had ik vernomen dat deze opdracht veel tijd in beslag zou nemen. Zij gaven als tip mee: tijdig eraan beginnen en volgens een stappenplan werken. Daarom ben ik tijdig eraan begonnen samen met een medestudent uit mijn projectgroep (Jakob). We hebben de basis (de verschillende subpagina's) van deze wikidot gemaakt, zodat we verder konden werken aan de volgende stappen (bv. specialisten, organisaties, …).
Ik had reeds ervaring i.v.m. werken op forums en dit kwam goed van pas. De laatste dagen heb ik nog eens alles overlopen en aangepast waar nodig.

2. Heb je voldoende info gevonden? Waar heb je niet gezocht en waar kan je nog zoeken?
Ik heb veel informatie gevonden omtrent mijn basisartikel! Het artikel deed zich voor in Nederland. Dat bemoeilijkte wat de bewerking ervan, want in Nederland hebben ze andere organisaties en heeft alles toch wel een andere structuur. Informatie daarrond opzoeken vroeg tijd en vertraagde alles.
Opzoekingswerk hoe het allemaal in België eraan toe gaat werd niet gedaan.

3. Wat moet je nog verder trainen?
De excelopdrachten blijven toch een werkpuntje voor mij! Hierbij heb ik wel wat informatie gevraagd aan mijn medestudenten.

4. Waar ben je sterk in?
Zoals reeds vermeld, heb ik wel wat ervaring i.v.m forums. Nieuwe pagina's maken en de daarbij horende links koppelen doe ik graag. De medestudenten in mijn projectgroep hadden er meer moeite mee en vroegen mij meermaals om hulp.

5. Wat heb je geleerd en wat zal je bijblijven?
Ik heb voornamelijk de verschillende onderdelen onderhouden (Excel, Word, PowerPoint).
En wat mij zal bijblijven is deze opdracht in zijn geheel, ondanks het veel tijd in beslag nam vond ik het zeker een toffe opdracht! Alles in elkaar steken en vergelijken met mijn medestudenten was voor mij toch een soort van uitdaging.

6. Heb je eventueel tips om bepaalde (deel)opdrachten anders te formuleren ? Of zijn er nieuwe (deel-)opdrachten nodig voor belangrijke of interessante informatievaardigheden die niet of te weinig worden ingeoefend ?
Ik vond dat alles ruim aan bod is gekomen. Alles is mooi uitgelegd geweest vooraf en als je vragen had kon je ze zeker tijdig stellen.

Wordbestand

Alles wat op mijn wikidot staat vindt u nog eens terug op mijn wordbestand.