Evaluatie Michelle

Hoe is de Sadan-opdracht in zijn geheel voor jou verlopen?
Ik heb de opdracht serieus onderschat! Ik wist in het begin ook niet goed waar te beginnen en hoe ik alles zou doen. Waardoor ik in het begin lang bij hetzelfde heb blijven hangen. Met gevolg dat ik veel tijd heb verspeelt. Het opzoeken van informatie verliep niet zo vlot omdat ik zeer weinig terug vond. Hier schrok ik echter van omdat ik dacht dat graffiti toch een veel besproken thema was. Ook de manier hoe ik alle pagina’s moest aanmaken of hoe ik alles moest invoegen was bijzonder ingewikkeld maar na lang zoeken en uitproberen lukte dit uiteindelijk dan toch allemaal.

Heb je voldoende info gevonden? Waar heb je niet gezocht en waar kan je nog zoeken?
Bij het opzoeken naar info was het al rap duidelijk dat ik niet zoveel ging terugvinden. Daarom veranderde ik tijdens het opzoek werk mijn term naar “Street art”, maar ook dit leverde niet al te veel op. Ook informatie omtrent mijn auteurs of andere auteurs uit mijn artikel was zeer moeilijk te vinden. Bijna alle referenties die gebruikt waren kwamen uit Amerika, Engeland of Nederland waardoor ik weinig terug vond in Limo. Zelf via google was hier bitter weinig rond terug te vinden.

Wat moet je nog verder trainen?
Vooral de Excel opdrachten waren voor mij moeilijker. Hoe ik formules moet ingeven moet ik nog veel op oefenen en ook het opmaken van correcte grafieken kan nog beter.
Voor het refereren moet ik ook nog veel oefenen, dit loopt nog niet altijd even vlot. Sommige dingen weet ik al van buiten, maar voor veel dingen heb ik echt nog nood aan de PowerPoint.

Waar ben je sterk in?
Na deze opdracht het zoeken naar informatie op allerlei plaatsen tot ik uiteindelijk ik iets heb.
Persoonlijk zou ik zeggen het maken van een powerpoint al weet ik dat deze niet zo goed is.

Wat heb je geleerd en wat zal je bijblijven?
Dat ik rapper moet beginnen aan dingen die ik nog niet onder de knie heb en het zeker niet mag laten liggen en hopen dat het wel in orde komt.
Als het op de wiki aankomt, dan heb ik zeker geleerd dat een site maken eigenlijk totaal niet moeilijk is, als je er maar genoeg tijd en werk in stopt. Ook het feit dat als je samen met iemand anders een wiki maakt dat communicatie belangrijk is en algemene afspraken zodat niet iedereen doet wat hij wil waardoor het uiteindelijk op niks trekt.
Wat mij zeker zal bijblijven is dat je zeer lang kan zoeken naar info die je nodig hebt maar als je geduld hebt en lang genoeg zoekt dat je die dan uiteindelijk wel vind.

Heb je eventuele tips om bepaalde opdrachten anders te formuleren?
Sommige opdrachten zou ik duidelijke uitschrijven of verwoorden. Want bij sommige opdrachten vond ik dan niks maar ik wist dan ook niet wat ik moest doen. Ook het vele verwijzen naar andere opdrachten vond ik nogal verwarend.

Mijn volledig werkdocument kunt u hier terug vinden.